Nový alarm JABLOTRON 100

JA-100 je revoluční drátový a bezdrátový systém určený k ochraně objektů. Hodí se jak pro obytné prostory, tak i obchody, kanceláře, sklady, dílny apod. Může hlásit vloupání, požár, zdravotní obtíže, přepadení a případně i další rizika.

Číst dál

 

Elektronické zabezpečovací systémy

Elektronický zabezpečovací systém (EZS) je jednou z nejrozšířenějších forem ochrany majetku. Slouží nejen pro včasnou signalizaci nežádoucího vniknutí do objektu, ale zároveň může hlídat i vznik požáru, únik plynu, zaplavení vodou ….

Číst dál

 

Elektronická požární signalizace – EPS

Elektronická požární signalizace (EPS) tvoří důležitou součást systémů protipožární ochrany objektů a budov. Zajišťuje včasnou a rychlou lokalizaci vzniku požáru. Systémem EPS je tak možné zabránit vzniku velkých materiálových škod, ale především újmám na zdraví a lidských životech. Její instalace je doporučena do objektů se zvýšeným pohybem osob a v objektech se zvýšeným rizikem vzniku požáru. Norma navíc stanovuje objekty, kde je EPS přímo předepsána.

Číst dál

 

Kamerové CCTV a IP systémy

CCTV je zkratka anglického pojmu „Closed Circuit Television“, což v překladu znamená „uzavřené televizní okruhy“. Z toho plyne, že na rozdíl od veřejného televizního vysílání, které je přístupné každému kdo vlastní televizor, je obraz CCTV přístupný pouze tomu, kdo je připojen přímo do kamerového CCTV okruhu.

Číst dál